Ιαπωνία η χώρα της οργάνωσης


ΒΓΑΛΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΡΙΣΗΣ...


 
ΟΔΗΓΟΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΣΤΗ ΚΡΙΣΗ:


1.Επισκέπτεστε το κοντινότερο κατάστημα της περιοχής σας και αγοράζετε μπογιά παπουτσιών χρώματος γκρι(ελαφρώς αραιωμένη)
2.Πηγαίνετε στο περίπτερο και αγοράζετε τσίχλες.
3.Βρίσκετε σπίτι σας κάποιο παλιό σας.......
σεντόνι(προτιμήστε λευκό χρώμα)

Σκουλήκι με μήκος έως 4 μέτρα!!!



Σκουλήκια υπάρχουν στον πλανήτη  περίπου 4000 είδη. Αλλά ιδιαίτερη προσοχή προσελκύει μόνο ένα είδος -το Megascolides australis. Αυτό είναι το μεγαλύτερο ασπόνδυλο του εδάφους στον κόσμο. Οι πρωταθλητές του είδους αυτού μπορεί να φτάσει σε μήκος  3 έως4 μέτρα! Σε αυτό το μήκος, η διάμετρος του σώματός του είναι περίπου 2-3 cm.

Παράξενοι καναπέδες - κρεβάτια!!!



Τριών ετών και αλκοολικός!


Ένα παιδί τριών ετών υποβλήθηκε σε θεραπεία για αλκοολισμό σε νοσοκομείο της Μεγάλης Βρετανίας, σύμφωνα με τις στατιστικές που δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα από το εθνικό σύστημα δημόσιας υγείας.......

Το παιδί αυτό είναι ένας από τους νέους, ηλικίας κάτω των 13 ετών, που υποβλήθηκαν σε θεραπεία για αλκοολισμό από το NHS στο διάστημα 2008-2010.
Εβδομήντα παιδιά ηλικίας από 13 ως 16 ετών χρειάστηκαν περίθαλψη εξαιτίας υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ ενώ 106 έφηβοι της ίδιας ηλικίας χρειάστηκε να υποβληθούν σε θεραπεία για αλκοολισμό.
Σύμφωνα με μια ευρωπαϊκή έρευνα που πραγματοποιήθηκε τον Οκτώβριο του 2009, οι Βρετανοί είναι οι μεγαλύτεροι καταναλωτές οινοπνευματωδών στην ΕΕ. Η δημοσκόπηση, η οποία έγινε σε δείγμα 27.000 πολιτών από τις 27 χώρες της ΕΕ, είχε αποκαλύψει ότι 43% λένε πως καταναλώνουν ένα ή δύο οινοπνευματώδη ποτά την ημέρα, 24% από 3 ως 4 ποτά, 12% από 5 ως 6 ποτά, 6% από 7 ως 9 ποτά και 6% παραδέχονται ότι πίνουν 10 ποτά ή περισσότερο.

Φύση: Τεχνητή ή αληθινή;

Θα εκπλαγείτε αν σας πω ότι αυτές οι εικόνες δεν είναι πραγματικά φυσικές; Σκέφτεστε το  Photoshop; Μη βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα. 
Η φαντασία και το ταλέντο μερικών ανθρώπων υπερβαίνουν κατά πολύ την πραγματικότητα.


DIY Paradise
Κατασκευασμένο απο βαμβάκι, αλάτι, ζάχαρη, αλουμινόχαρτο, φτερά και καμβά..

Τέλεια στατικότητα περίεργης αρχιτεκτονικής.

Αρχιτεκτονικά κτίρια απο όλο τον κόσμο που μας κάνουν να αναρωτιόμαστε: Πως καταφέρνουν και στέκονται ακόμα όρθια;
Δείτε και θα καταλάβετε..

Δέκα λόγοι για να συνεχίσεις το κάπνισμα


Nαι, σωστά διάβασες. Κάτι σαν πληρωμένες απαντήσεις (για τον εαυτό σου και τους άλλους) απέναντι στους ξενέρωτους αντικαπνιστές που ξεφύτρωσαν τώρα τελευταία, όχι από άποψη –καθ’ όλα σεβαστή- αλλά από φόβο για τα πρόστιμα. Σαν τα σπασικλάκια στο σχολείο που δεν ακολουθούσαν την τάξη στην κοπάνα για να μην πάρουν απουσία και τους μαλώσει ο δάσκαλος. Αν καπνίζεις, αλλά δεν ξέρεις ακριβώς γιατί βρες εδώ δέκα άλλοθι για τον εαυτό σου και τους άλλους. Γιατί τους λόγους για να το κόψεις τους ξέρεις καλά και μόνος σου κι είναι παραπάνω από δέκα…

Ρητά σοφών ανδρών

Όταν κάποιος σου κλέßει τη γυναίκα, δεν υπάρχει καλύτερη εκδίκηση από το να τον αφήσεις να την κρατήσει
Sacha Guitry

Μετά το γάµο, άνδρας και γυναίκα γίνονται δύο πλευρές ενός νοµίσµατος, δεν µπορούν να συναντηθούν, αν και ßρίσκονται πάντα µαζί.
Hemant Joshi

Παντρέψου οπωσδήποτε. Αν πάρεις καλή γυναίκα θα είσαι ευτυχισµένος, αλλιώς θα γίνεις φιλόσοφος
Socrates

Οι γυναίκες µας εµπνέουν µεγάλα πράγµατα και µας έµποδίζουν να τα αποκτήσουµε
Dumas

Ένα βιντεάκι που θα σας μαγέψει!

Ένα υπέροχο θέαμα με την παρέμβαση της τεχνολογίας μπορείτε να παρακολουθήσετε στο παρακάτω βίντεο. Τα λόγια είναι περιττά...


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...