Μεθυσμένο 4χρονο κλέβει για να συναντήσει τον φυλακισμένο πατέρα του

Στην επαρχία Chattanooga του Tennessee το Δεκέμβρη του 2009, ένα τετράχρονο αγόρι κατηγορήθηκε ότι εισέβαλε σε γειτονικό σπίτι και με την μπύρα στο χέρι, έκλεψε χριστουγεννιάτικα δώρα. Είναι μια παράξενη ιστορία αλλά και θλιβερή...
 Η 21 ετών μητέρα του παιδιού, April Wright , βρίσκεται σε διαδικασίες διαζυγίου με τον σύζυγό της ο οποίος είναι στην φυλακή και ισχυρίζεται ότι δεν μπορεί να καταλάβει πώς ο γιός της κατάφερε να βγεί από το σπίτι, άνοιξε ένα κουτάκι μπύρας και έκλεψε τα δώρα κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο γειτονικού σπιτιού. Τώρα δηλώνει απλά χαρούμενη που το μικρό αγόρι είναι σώο και ασφαλές και ότι δεν πρόκειται να αφήσει κάτι τέτοιο να συμβεί ξανά. 

Ο τετράχρονος Hayden Wright βρέθηκε γύρω στις 1:45 τη νύχτα της Τρίτης των Χριστουγέννων να περιπλανιέται στους δρόμους τη γειτονιάς του. 

Στις αναφορές της αστυνομίας, τα στελέχη κατέγραψαν ότι το αγόρι φορούσε ένα κοριτσίστικο φόρεμα και έπινε μπύρα, ενώ δήλωσαν ότι ο τετράχρονος έπρεπε να κάνει εισαγωγή στο νοσοκομείο για να λάβει θεραπεία λόγω υπερκατανάλωσης αλκοόλ. Η μητέρα του υποστηρίζει ότι ''το πιο επικίνδυνο απ'όλα είναι ότι όσο βρισκόταν μόνος του εκεί έξω, θα μπορούσε να έχει απαχθεί ή να τον έχει χτυπήσει κάποιο όχημα,και  όσον αφορά το αλκοόλ χρειάστηκε να κάνει πλύση στομάχου''. Η κα Wright λέει ότι ξύπνησε εκείνο το βράδυ στις 1:45 π.μ. και πανικοβλήθηκε όταν ανακάλυψε ότι ο μικρός Hayden είχε εξαφανιστεί! Επίσης αναφέρει ότι είχε τοποθετήσει μηχανισμούς ασφαλείας σε όλες τις πόρτες προ καιρού, ώστε τα παιδιά της να μην μπορούν να βγουν έξω, όμως ο τετράχρονος Hayden κατάφερε να σπασει το προστατευτικό εξάρτημα που βρισκόταν στο πόμολο της πόρτας και να βγεί από το σπίτι. 
Την προηγούμενη φορά που κατάφερε να βγεί από το σπίτι ο μικρός Hayden ακολούθησε τα χνάρια του πατέρα του και βρέθηκε να πίνει μόνος του στην γειτονιά  Blue Spruce Road. 
''Τρέχει μακρυά προσπαθώντας να βρεί τον πατέρα του. Θέλει να μπλεχτεί σε προβλήματα, ώστε να καταφέρει να μπεί φυλακή, γιατί εκεί είναι ο μπαμπάς του'' λέει η μητέρα του. 

Οι αναφορές από το αστυνομικό τμήμα  της κομητείας Hamilton, αποκαλύπτουν ότι ο Hayden χτύπησε το κουδούνι ενός σπιτιού λίγα τετράγωνα παρακάτω, και όταν ο γείτονας απάντησε, είδε το παιδί να έχει καταναλώσει μερικώς ένα κουτάκι μπύρας 350 ml. Η κα Wright φαίνεται να δήλωσε ότι '' ο Hayden πήρε από το βάθος του ψυγείου την μπύρα του πατέρα μου, και δεν μπορώ να καταλάβω πώς κατάφερε να την ανοίξει , αφού ήταν μια από αυτές τις μπύρες που είναι σε κουτάκι.'' Αλλά η έκθεση δεν σταματά εκεί αφού αναφέρει ότι ο Hayden  τότε μπήκε κρυφά στον σπίτι ενός άλλου γείτονα μέσα από το ξεκλείδωτο πορτάκι του σκύλου και έκλεψε πέντε τυλιγμένα δώρα Χριστουγέννων. Ένα από αυτά, ήταν ένα καφέ κοριτσίτικο φόρεμα με το οποίο  φορούσε όταν ο τετράχρονος βρέθηκε και συνελλήφθηκε από την αστυνομία. 

''Το να πηγαίνει σπίτι του γείτονα και να κλέβει τα δώρα, είναι άκρως ντροπιαστικό'' είπε η μητέρα. Παραδέχεται ότι αυτό δεν ήταν μόνο ντροπιαστικό και αμήχανο, αλλά και αρκετά τρομακτικό αφού φοβήθηκε τόσο πολύ όταν έτρεξε εσπευσμένα στο νοσοκομείο για να βρεί τον Hayden εκείνη τη νύχτα. Επίσης δήλωσε ότι προσπαθεί να είναι καλή μητέρα και αγαπάει πολύ τον γιό της, αλλά το μόνο που αισθάνεται τώρα είναι αποτυχία. '' Τα παιδιά μπορεί να κάνουν πράγματα όπως αυτό, δεν είναι πάντα στον έλεγχό σας, εσείς μπορείτε να κάνετε μόνο το καλύτερο που μπορείτε σαν μητέρα, ο καθένας μπορεί να κάνει λάθη, και αυτό ήταν ένα ειλικρινές λάθος.'' είπε.

Πριν λίγες μέρες, η κα Wright συναντήθηκε με αντιπροσώπους των υπηρεσιών της Πρόνοιας και Προστασίας Παίδων, που της είπαν ότι τελικά θα μπορέσει να κρατήσει την κηδεμονία του τετράχρονου Hayden.


O μικρός Hayden :





April Wright :







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...