Μόνο για άντρες : Τα '' ΜΗ'' και τα ''ΠΡΕΠΕΙ'' για το φλερτ μέσω Facebook



 Αν μάθετε τους άγραφους κανόνες του social networking για το φλερτ, θα δείτε λιγότερες διαγραφές φιλίας και πιο πολλά pokes από το αντίθετο φύλο. Το Facebook μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να γνωρίσετε γυναίκες. Μπορεί επίσης, να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να καταστρέψει εντελώς κάθε πιθανότητα που θα είχατε μαζί τους. Γι' αυτό...
υπάρχουν πολλοί κανόνες που θα πρέπει να ακολουθήσετε για να βεβαιωθείτε ότι δεν θα σαμποτάρετε τις cyber σχέσεις σας. Για παράδειγμα, αν η ρομαντική κίνηση σας προς το επιθυμητό πρόσωπο περιλαμβάνει προσκλήσεις για το Farmville, ε τότε δεν ακολουθείτε τους κανόνες! Θυμηθείτε αυτούς τους πολύ απλούς κανόνες λοιπόν, κατά τη διάρκεια της προσέγγισης του προσώπου που σας ενδιαφέρει και με λίγο τακτ παραπάνω, θα έχετε σίγουρα αποτέλεσμα.
  
ΜΗΝ της στείλετε αίτημα φιλίας πολύ γρήγορα 
Υπάρχουν πολλοί ανατριχιαστικοί τύποι που ''χτενίζουν'' το Facebook για να βρουν φωτογραφίες με ωραία κορίτσια για να τους στείλουν αιτήματα φιλίας. Μην γίνετε ένας από αυτούς. Αν στείλετε αίτημα φιλίας, πριν κάνετε μια μικρή συζήτηση, πριν συστηθείτε ή πριν γίνει έστω μια μικρή εισαγωγή για εσάς από κάποιον κοινό γνωστό, σίγουρα η κοπέλα θα παραξενευτεί και θα σχηματίσει άσχημη εικόνα για σας. Εάν πάλι, έχει οργανωθεί από τρίτους ραντεβού στα τυφλά με κάποια, μην της στείλετε αίτημα φιλίας πριν από τη γνωριμία. Κι αν τη γνωρίσετε κάπου έξω ενώ είστε για ποτό, βεβαιωθείτε ότι σας έδωσε το πραγματικό επίθετό της πριν της κάνετε αίτημα. Ένας καλός εμπειρικός κανόνας : αν έχετε το τηλέφωνό της, μπορείτε να γίνετε φίλος της, χωρίς να στιγματιστείτε αρνητικά

ΜΗΝ της κάνετε σκούντηγμα
Θα  σκουντούσατε ποτέ μια ξένη γυναίκα στην πραγματική ζωή, προκειμένου να τραβήξετε την προσοχή της ? Δεν είναι τρόπος για φλερτ αυτός. Στην πραγματικότητα, οι γυναίκες πιστεύουν ότι είστε πάρα πολύ ''κότα'' για να πείτε ένα απλό ''Γεια!''

ΜΗΝ γίνετε ενοχλητικοί
Αν δεν σας απαντάει στα προσωπικά μηνύματα, στην άμεση συνομιλία ( tip: ποτέ μην στέλνετε άμεσα μηνύματα σε κάποια που δεν έχετε έρθει σε επαφή παλιότερα) ή στα σχόλια του τοίχου, μην επιμένετε και μην την ζαλίζετε. Αφήστε την να πάρει το χρόνο της και θα σας απαντήσει.

ΠΡΕΠΕΙ να υποθέσετε ότι ο καθένας που ξέρει είναι στο Facebook
Και εννοώ ο καθένας -από την γιαγιά της, μέχρι τον ανιψιό και το αφεντικό της. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορείτε να γράψετε κάτι ανάρμοστο στον τοίχο της ή να την κάνετε tag σε κάποια επιβαρυντική γι' αυτήν εικόνα. Αν την ντροπιάσετε μπροστά σε σημαντικούς ανθρώπους, θα αγγίξετε τις πιθανότητες σας μαζί της, με το αντίο της.

ΠΡΕΠΕΙ να είστε αληθινοί
Επειδή ακριβώς μόλις ανακάλυψατε ροκανίζοντας τις πληροφορίες από τη σελίδα της ότι είναι σε indie rock μπάντα και της αρέσει ο ευρωπαϊκός κινηματογράφος, δεν σημαίνει ότι πρέπει να προσποιηθείτε ότι είστε στην ίδια φάση και σας αρέσουν τα ίδια πράγματα, ούτε να είστε ο πρώτος που θα τα αναφέρει στην κατ' ιδίαν συνάντησή σας. Είναι καλύτερο να την αφήσετε να σας πει για τα ενδιαφέροντά της από μόνη της πάνω στην φυσιολογική εξέλιξη της συζήτησης.

ΠΡΕΠΕΙ να παραμένετε offline
Το Facebook μπορεί να είναι ένα πολύ καλό μέσο για να φλερτάρετε, ή να περάσετε κάποια παράξενα στάδια στην αρχή μιας σχέσης με λιγότερο αδέξιο τρόπο. Χρησιμοποιήστε το με φειδώ. Αν έρχεστε πάρα πολύ σε επαφή ηλεκτρονικά στην αρχή, μετά γίνεται πιο δύσκολο να καθορίσετε την πρόσωπο με πρόσωπο σχέση σας.

Σε γενικές γραμμές φροντίστε η προσέγγισή σας να είναι αργή και ευγενική. Χτίστε εμπιστοσύνη με την συζήτηση χωρίς να αποκαλύπτετε πολλά στοιχεία για εσάς διαδικτυακά. Αφήστε την να ξετυλίξει από κοντά τον μυστηριώδη χαρακτήρα σας αφοπλίζοντας την με την ειλικρίνειά σας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...