Hermes Birkin - δείτε την πιο ακριβή τσάντα στον κόσμο!!



 Η πιο ακριβή τσάντα στον κόσμο είναι Hermés και για να είμαστε ειλικρινείς αυτό δεν μας εντυπωσιάζει ιδιαιτέρως. Αυτό που ομολογουμένως μας εντυπωσίασε ήταν η τιμή της αφού η εν λόγω τσάντα δημοπρατήθηκε στην τιμή...
 των 203.150$! Πρόκειται για μια Hermés Birkin που έχει κατασκευαστεί από κόκκινο δέρμα κροκοδείλου και έχει ένα πολύ σπάνιο χαρακτηριστικό: λεπτομέρειες από διαμάντια.


 Με αφορμή αυτή τη δημοπρασία η γυναίκα που βρίσκεται πίσω από την έμπνευση της τσάντας, δηλαδή η ίδια η Jane Birkin, μίλησε για την έντονη σχέση του οίκου με τη φιλανθρωπία. Συγκεκριμένα δήλωσε: «Ένα συγκεκριμένο ποσό χρημάτων κάθε χρόνο πηγαίνουν στο φιλανθρωπικό μου ίδρυμα έτσι ώστε να συνεχίσει να υπάρχει και μετά το θάνατό μου. Φέτος μπόρεσα να χρησιμοποιήσω κάποια από τα χρήματα αυτά για να πάμε στην Ιαπωνία για μια φιλανθρωπική συναυλία και χρησιμοποιούμε και κάποια από αυτά για να ταΐσουμε τους φτωχούς της Γαλλίας. Πούλησα μία από τις Birkin μου για 163.000$ για να ενισχύσω τον ερυθρό σταυρό της Ιαπωνίας. Αυτή η τσάντα έχει κάνει πολύ καλό στον κόσμο!»
 
Δείτε την :





Η σχεδιάστρια και ιδιοκτήτρια του κολοσσού της μόδας, Jane Birkin :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...