Το σκάφος για την κρίση...





 Ονομάζεται WHY και είναι από τα πιο εντυπωσιακά yachts στον κόσμο. Καταπληκτικό design, μοναδικές τεχνολογικές εφαρμογές, ευρηματική διαρύθμιση και λειτουργικότητα, πολυτέλεια, στυλ, ασφάλεια… με απλά λόγια: τα έχει όλα!
Με μήκος 58 μ. και πλάτος 38 μ. (!), έχει περισσότερα από 3400 τ.μ. χώρων, εκ’ των οποίων τα 1100 τ.μ. είναι στεγασμένα ενώ διαθέτει κατάστρωμα μήκους 130 μ. Έχει θερμαινόμενη πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων (25 μ.), 3 αίθρια με skylights, ελικοδρόμιο, 300 τ.μ. παράθυρα που ανοιγοκλείνουν αυτόματα και προσφέρουν φυσικό φωτισμό στους χώρους, υπερπολυτελείς καμπίνες που μπορούν να φιλοξενήσουν 12 άτομα.

Για να λειτουργήσει χρειάζεται 20μελές πλήρωμα, είναι μελετημένο έτσι ώστε να διαχειρίζεται την ενέργεια με τον καλύτερο τρόπο και να είναι φιλικό προς το περιβάλλον. Έχει αυτονομία σε καύσιμα που φτάνει σε 4 διελεύσεις του Ατλαντικού, χωρίς ανεφοδιασμό!.
Το WHY σίγουρα υπόσχεται μοναδικά ταξίδια στους τυχερούς ιδιοκτήτες του και τους καλεσμένους τους. Kατασκευάζεται με τη συνεργασία του οίκου Hermès και της εταιρείας κατασκευής yachts Wally από το 2008.

ΠΗΓΗ

1 σχόλιο:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...