Έχετε σκοπό να πάτε στη μέση του Ειρηνικού ή στην κορυφή του Έβερεστ και θέλετε να έχετε σήμα καμπάνα???

Η OTEsat-Maritel, εταιρία παροχής δορυφορικών τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών στην ελληνική ναυτιλιακή βιομηχανία και στη διεθνή ναυτιλιακή αγορά, θα διαθέσει το πρώτο τρίμηνο του 2011 το πρώτο δορυφορικό τηλέφωνο με παγκόσμια κάλυψη από τους δορυφόρους 4ης γενιάς Inmarsat.

Σύμφωνα με την εταιρεία του ομίλου ΟΤΕ, τo γεγονός καθιστά το IsatPhone ικανό να παρέχει αξιόπιστη συνδεσιμότητα δικτύου με εξαιρετικής ποιότητα τηλεφωνία και ανταγωνιστικές τιμές υπηρεσιών και τερματικού.

Σε μέγεθος, σχεδιασμό και ευχρηστία, το IsatPhone θυμίζει κλασσικό τηλέφωνο GSM, ωστόσο ανταποκρίνεται σε δύσκολες καιρικές και περιβαλλοντικές συνθήκες.

Το IsatPhone λειτουργεί ως τηλέφωνο, τηλεφωνητής, και αναλαμβάνει την αποστολή και λήψη σύντομων μηνυμάτων κειμένου, e-mail και φυσικά διαθέτει GPS. Έχει την απαιτούμενη αυξημένη αυτονομία, και υποστηρίζει την ασύρματη επικοινωνία μικρής εμβέλειας μέσω Bluetooth (σύμφωνα με την OTEsat-Maritel, είναι το μόνο δορυφορικό τηλέφωνο που υποστηρίζει Bluetooth). H συσκευή διαθέτει ημερολόγιο, ξυπνητήρι, calculator, τη δυνατότητα mute, καθώς και συγχρονισμού με το MS Outlook 2007 σε PC.

Το IsatPhone απευθύνεται σε επαγγελματίες και ιδιώτες σε ξηρά και θάλασσα, όπως ναυτιλιακές εταιρίες, ναυτικούς και yachting, στο δημόσιο τομέα και στις ένοπλες δυνάμεις, στα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας, σε κατασκευάστριες εταιρίες κ.λπ. Έχει ενιαία χρέωση ανά υπηρεσία παγκοσμίως και αποτελεί την ιδανική λύση διεθνούς τηλεφωνικής κυρίως επικοινωνίας, σε περιοχές όπου τα επίγεια δίκτυα κινητής τηλεφωνίας είναι ανεπαρκή ή το τηλεπικοινωνιακό κόστος είναι πολύ υψηλό.

Η παροχή της εν λόγω υπηρεσίας θα ξεκινήσει το πρώτο τρίμηνο του 2011.


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...