Έχεις DSLR???Δεν μπαίνεις στο Κουβέιτ!!!


Είναι κάποιες φορές που η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά και η λογική φεύγει πανικόβλητη προς άγνωστη κατεύθυνση. Η κυβέρνηση του Κουβέιτ έλαβε πρόσφατα μια απόφαση από τις πλέον ακατανόητες στην ιστορία της ανθρωπότητας. Τα υπουργεία Πληροφοριών, Κοινωνικών Υποθέσεων και Οικονομικών της χώρας ανακοίνωσαν την απαγόρευση χρήσης των DSLR μηχανών σε δημόσιους χώρους. ΜΟΝΟ των DSLR!
Για κάποιο λόγο, μόνο οι δημοσιογράφοι και οι φωτορεπόρτερς θα μπορούν πλέον να χρησιμοποιούν DSLR σε δημόσιους χώρους. Οι compact μηχανές επιτρέπονται κανονικά, όπως επίσης επιτρέπονται και οι κάμερες των κινητών τηλεφώνων.
Η μόνη λογική (;) εξήγηση που περνάει από το μυαλό μας είναι ότι όλα αυτά γίνονται για λόγους ασφαλείας, αλλά δεν είμαστε σε θέση να εξειδικεύσουμε περαιτέρω.
Και ρωτάμε τώρα εμείς: τι γίνεται με τις super zoom cameras που ΜΟΙΑΖΟΥΝ με DSLR; Κανονικά θα πρέπει να επιτρέπονται γιατί ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ DSLR. Επίσης, τι γίνεται με τις micro four thirds μηχανές, όπως η Olympus Pen, που ΕΙΝΑΙ DSLR, αλλά ΔΕ ΜΟΙΑΖΟΥΝ με DSLR; Μεγάλα ερωτήματα που δεν έχουν απάντηση για την ώρα...

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...