Ο Ήλιος μου ανήκει...

Ιδιοκτήτρια του Ήλιου και, μάλιστα, με σχετική συμβολαιογραφική πράξη είναι μία Ισπανίδα! Μάλιστα, η ίδια υποστηρίζει πως πρέπει να της παραχωρηθεί η... 


επικαρπία, αφού δεν υπάρχει γνωστός ιδιοκτήτης εδώ και 5 δισεκατομμύρια χρόνια!

Δεν ξέρουμε αν η τρέλα πάει στα βουνά, στο Σαλβατέρα ντε Μίνιο της βορειοδυτικής Ισπανίας πήγε πάντως και... επισκέφθηκε την Άχνελες Ντουράν.

Η κα. Ντουράν υποστηρίζει πως ο Ήλιος της ανήκει και -δημοσιεύοντας το σχετικό έγγραφο στην εφημερίδα «La Voz de Galicia»- αναφέρεται: «είμαι ιδιοκτήτρια του Ήλιου, ενός αστεριού φασματικού τύπου G2, που βρίσκεται στο κέντρο του ηλιακού μας συστήματος, σε απόσταση περίπου 149,6 εκατομμυρίων χιλιομέτρων από την Γη».

Σύμφωνα με την ίδια, μία διεθνής σύμβαση απαγορεύει στις χώρες να είναι ιδιοκτήτριες πλανητών, ενώ ένας Αμερικανός που έχει παρόμοια συμβολαιογραφική πράξη είναι ο ιδιοκτήτης της Σελήνης.

Τόσο την έχει χτυπήσει ο Ήλιος την Ισπανίδα, που αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να μας χρεώσει την χρήση της ηλιακής ακτινοβολίας! Όπως λέει, τα έσοδα θα πηγαίνουν κατά 50% στα ισπανικά ταμεία, το 20% στα ασφαλιστικά ταμεία της χώρας, το 10% για την έρευνα και το 10% στην τσέπη της.

Αλήθεια, θα χρεώσει μόνο εμάς ή και τους... εξωγήινους;



star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...