Είμαστε λίγο διαφορετικοί ....

# Κάνοντας έρωτα, η γυναίκα σκέφτεται αν φαίνεται όμορφη. Οι άντρες σκέφτονται άλλα πράγματα.
# Καθώς ντύνεται μια γυναίκα, πρώτα φοράει το πουκάμισο και μετά παντελόνι. Οι άντρες, συνήθως, κάνουν το ακριβώς αντίθετο.

# Οι γυναίκες δεν ξύνουν το κεφάλι τους και δεν τρίβουν τον αυχένα τους μπροστά σε κόσμο. Πρώτον γιατί δε θέλουν να φανούν χαμένες ή μπερδεμένες και δεύτερον για να μην χαλάσουν το χτένισμα.

# Οι γυναίκες πολύ συχνά παίζουν με τα μαλλιά τους ακόμα κι αν αυτά είναι κοντά. Τυλίγουν τις τούφες στα δάχτυλα ή φτιάχνουν “πινελάκι” με τις άκρες και “χαϊδεύουν” το πρόσωπο. Οι άντρες δεν το κάνουν ποτέ ακόμα κι αν έχουν μακριά μαλλιά.

# Η γυναίκα ποτέ δε θα καταλάβει και δε θα νιώσει γιατί οι ποδοσφαιριστές
βάζουν τα χέρια τους μπροστά όταν σχηματίζουν τοίχο. Γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο δεν κάνουν γκριμάτσα πόνου όταν ο ήρωας της ταινίας τρώει κλοτσιά εκεί κάτω.

# Οι περισσότερες γυναίκες έχουν θωρακικό τύπο αναπνοής. Στους άντρες όμως, στη διαδικασία αναπνοής συμμετέχουν ενεργά και οι κοιλιακοί μύες.

# Η γυναίκα δε δαγκώνει το τσιγάρο και ούτε το κρατάει συνέχεια στο στόμα της. Προτιμάει να το κρατά στο χέρι.

# Καθώς χασμουριέται μια γυναίκα, καλύπτει το στόμα της με παλάμη ενώ πολλοί άντρες με γροθιά.

# Αφού λουστεί μια γυναίκα, είτε έχει κοντά μαλλιά είτε μακριά, τυλίγει στο κεφάλι της μια πετσέτα έστω και για ένα λεπτό. Οι αιτίες εμφάνισης αυτού του ανατολίτικου τελετουργικού είναι ακόμη άγνωστες.

# Η γυναίκα δεν ενοχλείται όταν το εσώρουχο μπαίνει ανάμεσα στους γλουτούς. Και εκτός από αυτό με άνεση και ευχαρίστηση φορά όλα αυτά τα βασανιστικά κιλοτάκια τύπου στρινγκ. Γι' αυτό εξάλλου όταν σηκώνεται από μια καρέκλα δεν κάνει την κίνηση να τα βγάλει από πίσω ενώ στους άντρες αυτή η κίνηση παρατηρείται αρκετά συχνά.

# Όταν μια γυναίκα θέλει να πετάξει κάτι πολύ μακριά σηκώνει το χέρι της και το πάει προς τα πίσω κι όχι στο πλάι σαν τους άντρες. Ακριβώς γι' αυτό το λόγο ποτέ δεν έστελναν τις γυναίκες να ανατινάζουν τα τανκς.

# Στις γυναίκες αρέσουν αυτές οι ξηραμένες σκούπες που μαζεύουν σκόνες. Ξέρετε... αυτές που ονομάζουν “συνθέσεις από αποξηραμένα λουλούδια”. Ένας άντρας δε θα το σκεφτόταν ποτέ.

# Κάνοντας χειραψία χαιρετισμού, οι γυναίκες δε σφίγγουν πολύ δυνατά το χέρι του άλλου, ενώ οι άντρες είναι σαν να βρίσκονται σε μόνιμο ανταγωνισμό και γι' αυτό στο υποσυνείδητό τους υπάρχει η φράση “όποιος σφίξει πιο γερά είναι και ο πιο δυνατός”.

πηγη /i-diadromi.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...