Online - διαδικτυακά ψώνια: αξίζουν; Είναι πιο οικονομικά;

  διαδικτυακά ψώνια Συμφέρει να κάνουμε τα ψώνια μας διαδικτυακά - online; Είναι καλό να ψωνίζουμε με αυτόν τον τρόπο ή με τον παραδοσιακό της βόλτας στην αγορά; Βεβαίως και αξίζουν και είναι πιο οικονομικά!


Επειδή οι καιροί είναι δύσκολοι, και το πορτοφόλι σχεδόν ποτέ δεν είναι γεμάτο, ας δούμε γιατί αξίζει να κάνουμε τα ψώνια μας διαδικτυακά - online.
1) Βρίσκουμε αυτό που θέλουμε, όποτε θέλουμε, ακόμα κι αυτά που δεν ξέρουμε ότι θέλουμε με μερικά κλικ.
online αγορές
Ούτε ατέλειωτες βόλτες σε αγορές, πολυκαταστήματα και μαγαζιά, ούτε χάσιμο χρόνου (ειδικά άμα έχεις καμιά γυναίκα να σε τραβολογάει στην αγορά και να λιώνει τα παπούτσια στο περπάτημα μέχρι να βρεί αυτά που θέλει :P).




2) Βρίσκουμε πράγματα που δεν θα τα δούμε στα ράφια και στις βιτρίνες καταστημάτων στην χώρα μας, ούτε που θα διαφημιστούν.




3) Βρίσκουμε λεπτομέρειες/χαρακτηριστικά και πληροφορίες του προϊόντος που ενδιαφερόμαστε, ώστε να μπορούμε να κάνουμε σύγκριση με άλλα ίδια ή αντίστοιχα που πρόκειται να ψωνίσουμε.

ψωνίζω
Με λίγα λόγια, μέσα σε μερικά λεπτά, με τον πιο εύκολο τρόπο, κάνουμε μια ολοκληρωμένη έρευνα αγοράς και αποφασίζουμε αποτελεσματικά τι θα ψωνίσουμε.




4) Παίρνουμε αυτό που πραγματικά πληρώνουμε, κι όχι αυτό που θα μας πλασάρει ο καθένας που έχει ένα κατάστημα, ως "μάρκα" ή ως "εξαιρετικό" προϊόν..."Made in China".




5) Βρίσκουμε ποικιλίες για πάρα πολλά προϊόντα, σε διάφορες τιμές και ποιότητες online.


online ψώνιαΤο ερώτημα προς τον καταναλωτή:
Γιατί στην τελική τιμή του προϊόντος που θα αγοράσουμε από ένα κατάστημα, να επιβαρυνόμαστε ΚΑΙ το ΦΠΑ, και τα έξοδα λειτουργίας του κάθε καταστήματος?


Η συμβουλή του "ψαγμένου":
Τα προϊόντα βρίσκονται σε αποθήκες. Όταν κάποιος εκδηλώσει εναδιαφέρον, τότε αποστέλλουν το προϊόν. Ούτε λειτουργικά έξοδα, ούτε ΦΠΑ, ούτε έξοδα για υπαλλήλους-πωλητές.


Έτσι γλυτώνουμε χρήματα και παράλληλα, online, κάνουμε τα ψώνια μας πιο εύκολα.


Αυτός είναι ο λόγος που ψωνίζουμε διαδικτυακά, δηλαδή έξυπνα και οικονομικά!

coolweb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...