12 καταπληκτικά κομμάτια τέχνης απο....μολύβια!!!!





Πολλοί καλλιτέχνες έχουν χρησιμοποιήσει τα μολύβια για να δημιουργήσουν έργα τέχνης,ο Dalton Ghetti δημιουργεί μικρά αριστουργήματα στις μύτες των μολυβιών






Αυτά τα μικρά αριστουργήματα είναι ένα σχέδιο του επαγγελματία ξυλουργού, ο οποίος έχει τελειοποιήσει την τέχνη αυτή τα τελευταία 25 χρόνια!!




Το πιο συναρπαστικό πράγμα για αυτά τα μικροσκοπικά έργα τέχνης είναι ότι ποτέ δεν τα έχει πωλησεί, έχει δώσει μόνο μερικά στους φίλους ως δώρα

Εργάζεται ως ξυλουργός και χαράζει μολύβια στον ελεύθερο χρόνο του.Μόλις μια ώρα μπροστά  απο το έργο και τα μάτια του κουράζονται. Μπορεί να χρειαστούν χρόνια για να τελειώσει ένα ιδιαίτερα πολύπλοκο κομμάτι,μια συνδεδεμένη αλυσίδα στη μέση ενός μολυβιού πήρε δύο χρόνια, και μια προσεκτικά επεξεργασμένη καμηλοπάρδαλη και περισσότερο.


Μαζί με άλλα έργα του,ο Ghetti λαξεύει ένα μικρό δάκρυ απο γραφίτη για κάθε  ένα από τα θύματα της 11/9, ολοκληρώνοντας ένα κάθε πρωί πριν πάει στη δουλεία,εκτιμά ότι θα του πάρει 10 χρόνια για να τελειώσει και να τα εμφανίσει στο κοινό!!!




Ένα μικρό πριόνι, χρησιμοποιώντας και τα δύο, το ξύλο και τον γραφίτη του μολυβιού...








Ένα γλυπτό του Elvis Presley από ένα μόνο μολύβι!!!!!!!!!!!






Dalton έχει ένα κουτί γεμάτο με πάνω από 100 γλυπτά που έχουν σπάσει τη διάρκεια της εργασίας τους.Η συλλογή "νεκροταφείο".









 ΑΠΛΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...