Εστειλε 7.000 e-mail για να βρει μια κοπέλα!

Την είχε συναντήσει σ' ένα πάρτι. Αλλά δεν μπορούσε να την βρεί. Ετσι, αποφάσισε να βρεί την συνάδελφό του στο υπουργείο στέλνοντας e-mail  σε όλους τους συναδέλφους του.
Ένας νεαρός υπάλληλος του αυστραλιανού υπουργείου Μετανάστευσης στην Καμπέρα, έστειλε 7.000 ηλεκτρονικά μηνύματα (e-mails) σε όλους τους εργαζόμενους του υπουργείου προκειμένου να βρει μια κοπέλα που είχε συναντήσει σε ένα πάρτι.
Όλα άρχισαν το περασμένο Σάββατο, όταν ο νεαρός Στηβ Τάκερ παραβρέθηκε ως καλεσμένος σε ένα πάρτι στην πρωτεύουσα στο οποίο ήταν καλεσμένοι και άλλοι συνάδελφοί του από το υπουργείο.Ένας εξ αυτών είχε πάρει μαζί του και την συγκάτοικό του με την οποία είχε μια ολιγόλεπτη κουβέντα ο νεαρός Στηβ.
Η κουβέντα όμως που άρχισαν δεν τελείωσε, λόγω ότι στη συζήτηση παρεμβλήθηκαν και άλλα άτομα, γεγονός που στέρησε στον νεαρό ενδιαφερόμενο να μάθει περισσότερα για την συγκεκριμένη κοπέλα που απ' ό,τι φαίνεται τον εντυπωσίασε.
Το μόνο που κατάφερε να μάθει για την ίδια, ήταν ότι την έλεγαν Ολίβια.
Το διάστημα που μεσολάβησε, μέχρι να επιστρέψει στην δουλειά, δεν κατάφερε ούτε στιγμή να την βγάλει από το μυαλό του. Ο έρωτας για την ψηλή καστανομάλλα κοπέλα ήταν κεραυνοβόλος.
Απ' ό,τι είπε ο ίδιος το μόνο που ήθελε ήταν να την συναντήσει και πάλι, και να τις πει ό,τι δεν πρόλαβε κατά τη διάρκεια της πρώτης συνάντησής τους στο πάρτι.
Έτσι αποφάσισε να στείλει ένα ηλεκτρονικό μήνυμα σε όλους του υπαλλήλους του υπουργείου και να εξιστορεί τη συνάντηση μαζί της και όσα κατάφερε να μάθει γι' αυτήν.
Μεταξύ άλλων στο μήνυμα έγραφε ότι εργάζεται και αυτή στο υπουργείο Μετανάστευσης και ήλθε από το Σίδνεϊ στην Καμπέρα τον περασμένο Φεβρουάριο.
Έγραψε επίσης ότι, αμέσως όταν την είδε ένοιωσε μια παντοδύναμη έλξη, αλλά δεν κατάφερε να της πει τίποτα γιατί στη συζήτηση που άρχισαν παρεμβλήθηκαν και άλλα άτομα.
Ζητούσε από τους συναδέλφους του αν τη γνωρίζουν να της μεταβιβάσουν το ενδιαφέρον του και να της πουν, αν θέλει, να επικοινωνήσει μαζί του.
Το e-mail του ρομαντικού νεαρού έχει γίνει θέμα συζήτησης και θετικών σχολίων σε ολόκληρη τη χώρα, ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που ζήτησαν από το υπουργείο να μη διώξει τον νεαρό, που έκανε κατάχρηση στο ηλεκτρονικό σύστημα για μια προσωπική του υπόθεση.
Εκπρόσωπος του υπουργείου βιάστηκε να διευκρίνιση ότι ο κανονισμός της υπηρεσίας για την ενέργεια του νεαρού δεν προβλέπει την απόλυσή του.
Να θυμίσουμε εδώ ότι πριν από τρία χρόνια, ο νεαρός Πάτρικ Μόμπεργκ, από τη Νέα Υόρκη, είχε δημιουργήσει μια ιστοσελίδα αναζητώντας μια κοπέλα που είχε δει στο μετρό. Τελικά την βρήκε. Ήταν η Καμίλ Χάιτον από την Μελβούρνη.
Η Ολίβια που έψαχνε ο Στηβ Τάκερ στην Καμπέρα τελικά βρέθηκε αλλά αρνήθηκε να έρθει σε επικοινωνία μαζί του ή να εκτεθεί στα μέσα ενημέρωσης.

relaxgr.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...