Η καλόγρια ήθελε απλά....


Λίγο ντροπή θα την ένιωσε μια καλόγρια γυναικείου μοναστηριού της Αχαϊας, η οποία είχε στείλει ένα δέμα σε φαντάρο.


Μόνο που λόγω των ημερών, δυστυχώς, ανοίχτηκε ως ύποπτο για τρομοκρατία, και αποκαλύφθηκε πως αντί για τρομο-πακέτο, ήταν σεξο-πακέτο!
 Και αυτό γιατί περιείχε μια επιστολή, “ιδανική” για να διαβάσει ένας φαντάρος στις απάλευτες νύχτες της σκοπιάς μαζί με ένα γυναικείο εσώρουχο(θα ήθελα πολύ να δω αυτό το εσώρουχο)για να συμπληρώσει την... ατμόσφαιρα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Κόσμος της Πάτρας, όλα ξεκίνησαν όταν σε ταχυδρομικό γραφείο της Πάτρας  εντοπίστηκε το επίμαχο δέμα που είχε αποστολέα την καλόγρια και παραλήπτη έναν στρατιώτη που υπηρετεί στην Αλεξανδρούπολη.

Επειδή οι μέρες είναι επικίνδυνες, με εντολή του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, το δέμα ανοίχθηκε και οι αστυνομικοί αντί για εκρηκτικά, διάβασαν μια εκρηκτική επιστολή, με περιεχόμενο αυστηρώς ακατάλληλο δι' ανηλίκους, η οποία συνοδευόταν από ένα μικροσκοπικό εσώρουχο που καλύπτει τα απολύτως απαραίτητα.

Πάντως, όπως έγραψε η εφημερίδα, η καλόγρια παρέλαβε το δέμα, αφού την ειδοποίησε το ταχυδρομικό γραφείο, χωρίς να τρέχει τίποτα. 


www.contra.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...