Ζητείται προσωπικό για... πυρηνικό εργοστάσιο στην Ελλάδα

Αγγελίες πρόσληψης ειδικού προσωπικού στη κατασκευή πυρηνικού σταθμού, με έδρα την Ελλάδα ή εναλλακτικά το Αμπού Νταμπί, κυκλοφορούν τις τελευταίες ημέρες στο διαδίκτυο. Μεταξύ άλλων, οι υποψήφιοι απαιτείται να έχουν προϋπηρεσία στη κατασκευή πυρηνικών εργοστασίων στη Μέση Ανατολή.


Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η ιστοσελίδα theinsider.gr, το όνομα της πολυεθνικής για λογαριασμό της οποίας προφέρονται αυτές οι θέσεις εργασίας δεν αναφέρεται πουθενά. Ωστόσο, η μεσιτική εταιρία που δημοσίευσε την αγγελία και την προώθησε στο διαδίκτυο φαίνεται να είναι διεθνώς γνωστή στο χώρο των κατασκευών.
Συγκεκριμένα, πρόκειται για την Soul Ressources με έδρα το Λονδίνο, η οποία σύμφωνα με όσα αναφέρει στην ιστοσελίδα της, συνεργαστεί με πετρελαϊκές, χημικές και βιομηχανίες γκαζιού τις οποίες προμηθεύει με εργατικό δυναμικό για τη κατασκευή εργοστασίων σε όλο το κόσμο.
Η καταληκτική ημερομηνία για υποβολή βιογραφικού είναι η 13η Νοεμβρίου, ενώ όπως αναφέρεται στην αγγελία, η έναρξης εργασίας πρέπει να γίνει το συντομότερο δυνατόν.

ΠΗΓΗ http://www.tvxs.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...